Nooit meer met je mond vol tanden

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
239

In 4 weken naar een pop die elk onderwerp aan kan.

Welkom bij deze sprankelende cursus waarin je gaat leren hoe je jouw pop over allerlei verschillende onderwerpen kunt laten kletsen en hoe je voorkomt dat je met je mond vol tanden komt te staan.

Je zult in deze cursus gaan ervaren dat een lekker babbelende pop vooral een kwestie is van voorbereiding en dat je in die voorbereiding gebruikt kunt maken van een stappenplan.

Elke les bestaat uit een live les en uit opdrachten.

De livelessen voor jouw groep zijn op woensdag:

  • 15 april
  • 29 april
  • 13 mei
  • 27 mei

De tijd is: 19.30 – 20.30 uur

De live lessen worden gegeven in Zoom, via deze link log je in op de les: Babbelend Vertellen april 2020

Elke les wordt opgenomen en de volgende dag hier in de leeromgeving geplaatst, zodat je hem terug kunt kijken.

De leeromgeving:

Je bent nu in de leeromgeving en ziet dat de cursus bestaat uit 4 modules. Elke module omvat de les en de opdrachten die bij die les horen. Je krijgt verwerkingsopdrachten voor de les die je al gevolgd hebt en voorbereidingsopdrachten voor de les die nog gaat komen. Je zult merken dat het zich vanzelf wel wijst.

Vanaf nu krijg je elke week op donderdag toegang tot het volgende onderdeel en ga je merken dat je steeds meer inhoud en richting aan je pop gaat geven. Het is slim om bij het uitwerken van de opdrachten jouw eigen doelgroep en je (leer)activiteiten of doelen voor ogen te houden zodat je alles wat je uitwerkt ook echt in de praktijk kunt gaan gebruiken.

Ik heb er zin in, jij ook?

Scroll naar top