Een vliegende start met jouw handpop

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
57
Begin

Aan de slag met je handpop

Een speels, kort programma voor iedereen die een handpop heeft en die wil gebruiken om contact te maken met kinderen of volwassenen. In dit programma stip ik in korte tijd de vaardigheden aan die nodig zijn om een pop tot leven te roepen. Ik daag je twee weken lang uit om met jouw handpop aan de slag te gaan. Je krijgt oefeningen, went aan het gebruik van je pop en maakt deze herkenbaar en geloofwaardig voor jouw doelgroep. Je deelt je vragen, opdrachten en ervaringen in de besloten Facebookgroep bij deze cursus.

Waarom dit programma?

Dit programma is gemaakt om je snel op weg te helpen met jouw pop en/of te ontdekken of de handpop bij jou past. Ik laat je een 10 stappenplan doorlopen waarbij je, onder begeleiding, over je eerste drempels heen stapt en komt tot een pop die herkenbaar is voor jouw doelgroep. Die je kunt gaan introduceren en waar je gesprekken mee kunt gaan voeren.

Het is een verkennende cursus en vooral geschikt voor hen die de pop zo nu en dan willen gebruiken en zich daar zekerder bij willen voelen.

Wat houdt dit programma in?

In dit online-evenement komen 3 webinars langs, en krijg je 10 x een mail met een opdracht. In de opdrachten deel ik een stappenplan met je waarmee je jouw pop tot leven roept, hem beter gaat bespelen en ontdekt wie jouw pop precies is. De uitwerkingen van je opdrachten mag je delen in een besloten Facebookgroep die speciaal voor dit programma is opgericht.

De webinars:

  • In webinar 1 ga ik in op de bewegingen van jouw pop inclusief de mondbewegingen. 
  • In webinar 2 draait het om de stem en het karakter van jouw pop.  
  • Webinar 3 gaat over het kennismaken en introduceren van jouw pop en geef ik je oplossingen voor veel voorkomende struikelblokken zodat je klaar bent om te starten met jouw pop. Voorbereid op mooie ontmoetingen en leuke avonturen. 

Je hoeft er niet het huis voor uit en kunt mee doen op tijden die jou goed uitkomen. Alles in deze cursus is van te voren opgenomen, de opdrachten en ook de webinars. Je kunt ze dus bekijken op momenten die jou goed uitkomen. Wanneer je je inschrijft, heb je 2 maanden lang toegang tot de lessen en de opdrachten. Dat is meer dan genoeg tijd om alle opdrachten af te ronden.

De Facebookgroep:

In de besloten Facebookgroep kun je vragen stellen, ideetjes uitwisselen en ervaringen delen met andere deelnemers aan dit programma. Je zult merken dat je niet de enige bent die….. ook niet de enige bent die….. en zeker niet de enige bent die….. Veel deelnemers herkennen zich in de verhalen van elkaar en dat schept niet alleen een band, maar ook veiligheid en kracht. Want je kunt elkaar dus ondersteunen en stimuleren, je doet het niet alleen. Wij zijn er voor je en begrijpen dat het niet alleen leuk is, maar soms ook best spannend. De Facebookgroep blijft na afloop van het programma beschikbaar zodat je nog een poos een klankbordgroep hebt.

Je kunt deze cursus in twee weken afronden, maar er ook 3 maanden over doen. Daarna vervalt je toegang tot de cursus.

Scroll naar top