Beginnerscursus: De handpop als hulpmiddel in de thuissituatie

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
149
Begin
Volg deze training  Gemiddeld 15 uur

In de praktijk blijkt vaak dat een pop, die aanvankelijk voor een kind is aangeschaft, al snel een onderdeel van het hele gezin (en soms zelfs de hele familie) wordt. En dat het ook niet alleen het kind is dat met de pop speelt! Een handpop in de thuissituatie kan een prima hulpmiddel zijn om duidelijk te krijgen waarom een kind doet wat het doet en wat het nodig heeft om ander gedrag te gaan vertonen.

Maar hoe doe je het? Hoe pak je het aan en hoe kom je tot een levendige- en geloofwaardige pop die jouw kind ook echt in beweging krijgt?

Laat me je helpen en ga snel en gericht aan de slag met jouw pop. Ik heb een beginnerscursus ontwikkeld voor ouders waarin je stap voor stap aan de slag gaat, die je gewoon thuis kunt volgen en waar je helemaal geen ervaring voor nodig hebt. Je hoeft namelijk geen groot speltalent te zijn om van een pop een prachtig hulpmiddel te maken. Bij een pop als hulpmiddel draait het veel meer om weten wat je aan het doen bent dan om de perfecte uitvoering. En dat ga ik je leren in deze cursus, als je wilt, starten we vandaag nog!

Je gaat aan de slag met de basisvaardigheden en gaat jouw pop echt tot leven roepen. Je leert hem/haar bewegen, de handen gebruiken, geeft jouw pop een stem, laat hem/haar praten en denkt na over een karakter dat aansluit bij jouw pop en jouw situatie. Jouw pop wordt een vriendje dat jouw kinderen kan gaan helpen en ondersteunen. Je leert hoe je jouw pop interessant en uitdagend kunt maken (en houden).

Daarna ga ik je leren hoe je jouw pop in verschillende onderwerpen kunt betrekken zodat je via jouw pop hoort wat er nu eigenlijk in jouw kind(eren) leeft.

[uo_expiration_in]

Training Inhoud

Uitklappen